1.07.2020 г., 10:56 ч.

Неделно 

  Поезия
458 1 9

Едно чувство приятно,

ей така, от никъде.

Букетче със незабравки.

Усмивка. Четиристишие.

Кехлибарено грозде-

цяло в слънце удавено.

И на бабата гозбата-

само с любов направена.

Поляна- с очи иглики.

Зелено дремещо дворче.

Прашен път.Трепетлики.

Следобедно.Птици.Кончета.

Сянка на орех. Лятно

безвремие неочаквано.

Едно чувство приятно,

а сърцето - разплакано.

© Деа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??