31.01.2010 г., 12:47 ч.

Неделно... 

  Поезия
819 0 19

Ръцете улови ми!
Безпътна съм,
не зная накъде вървя.
   
И прегърни ме!
От топлината ти
нуждая се сега.
   
Целуни очите черни
и нищичко не казвай.
Замълчи!
   
И ако можеш,
превземи душата
моя...  
   
Какво говоря?
Аз винаги съм била
твоя...  

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??