Jan 31, 2010, 12:47 PM

Неделно... 

  Poetry
816 0 19

Ръцете улови ми!
Безпътна съм,
не зная накъде вървя.
   
И прегърни ме!
От топлината ти
нуждая се сега.
   
Целуни очите черни
и нищичко не казвай.
Замълчи!
   
И ако можеш,
превземи душата
моя...  
   
Какво говоря?
Аз винаги съм била
твоя...  

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??