8.08.2007 г., 9:29 ч.

Недоказани лъжи... 

  Поезия
526 0 14
Неоспорими факти,
недоказани лъжи за истина...
Неясни обстоятелства
са причините за тези сълзи -

неизплакани, горчиви...
Само съмнения раздират душата.
Само стон в тишината
доказва съществуването ми на Земята!

Примамливи предчувствия,
разгорещени страсти -
викове огласят улиците,
а вехне, "изсъхва" в мен обичтта ми...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??