30.07.2010 г., 21:22 ч.

Недописаните ми думи 

  Поезия » Философска
541 0 5

 

 

Недописаните ми думи

разстрелват съня ми,

деня ми разкъсват,

ръфат от плътта ми,

 

алчни и хищни,

до кокал ме оглозгват,

с вятъра ме разпиляват,

на света ме раздават,

 

кръвожадни ме изпиват

до дъно, без жал,

разкъсват ми душата,

забиват ми кинжал...

 

 

когато ми подадеш ръка,

когато ме погледнеш в очите -

колко ли от мен ще е останало...

 

 

март 2010, Бургас


www.spiritofburgas.web244.com


© Соня Емануилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??