10.01.2008 г., 0:48 ч.

Недописано... 

  Поезия » Друга
527 0 3

Но обръщам се назад и продължавам напред,

оставям след себе си недописан куплет,

започващ с желание, с копнеж да СЪМ,

прекъснат от отчаяние, затова, че не СЪМ.

И продължавам напред, но назад аз се връщам,

и отчаянието от недостигнатото самотно прегръщам...

© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??