Когато се Усмихнеш съм щастлива,
а Погледнеш ли ме виждам чудеса,
разходките с теб са безценни,
и сякаш сме в безкрайни небеса.
Докосвай тялото ми, нежно,
целуни устните ми със страст,
не се дръж така прилежно.
Нека се Обичаме с цялата си власт!
Ти си сладко зло в моите мисли,
лек трепет в тялото ми,
мека светлина в душата ми.
Ти си ...
Любов от една мечта, това си ти,
кратък миг, изгубил се с времето,
мъничка снежинка, разтопила се в снега,
ти си онзи огън, който гасне...бавно!
With love for one big and good heart!!!
© Тина Всички права запазени