24 сент. 2006 г., 17:59

Недостижим  

  Поэзия
906 0 9

Когато се Усмихнеш съм щастлива,

а Погледнеш ли ме виждам чудеса,

разходките с теб са безценни,

и сякаш сме в безкрайни небеса.

 

Докосвай тялото ми, нежно,

целуни устните ми със страст,

не се дръж така прилежно.

Нека се Обичаме с цялата си власт!

 

Ти си сладко зло в моите мисли,

лек трепет в тялото ми,

мека светлина в душата ми.

Ти си ...

 

Любов от една мечта, това си ти,

кратък миг, изгубил се с времето,

мъничка снежинка, разтопила се в снега,

ти си онзи огън, който гасне...бавно!

                   

                            With love for one big and good heart!!!      

© Тина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??