Недовършена любов ®
Любовта остана недовършена,
дори раздялата - не бе раздяла!
Изглежда някак си прекършена,
от ъгъл друг изглежда още цяла!
Без думи - просто разминаване,
обърнати глави – посоките различни!
А вчерашното пламенно „обичам те”,
днес космос - пълен с безразличие!
Въпросите останаха без отговор,
мечтите се разтвориха във въздуха.
Настана тишина - като пред буря е,
дори да дишаме ни стана трудно!
Тя, Любовта - остана недовършена!
Започнатото вчера - просто свърши!
Бъдещето с теб, то някак преобърна се,
превърна се в минало несвършено!
© Мариана Всички права запазени