Aug 4, 2009, 4:54 PM

Недовършена любов 

  Poetry
1123 0 25

Недовършена любов ®

 

 

Любовта остана недовършена,

дори  раздялата - не бе раздяла!

Изглежда някак си прекършена,

от ъгъл друг  изглежда още  цяла!

 

Без думи - просто разминаване,

обърнати глави – посоките различни!

А  вчерашното  пламенно „обичам те”,

днес  космос - пълен с   безразличие!

 

Въпросите  останаха без отговор,

мечтите се разтвориха във въздуха.

Настана тишина - като пред буря е,

дори да  дишаме ни  стана  трудно!

 

Тя, Любовта - остана недовършена!

Започнатото вчера - просто свърши!

Бъдещето с теб,  то някак преобърна се,

превърна се в    минало несвършено!

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??