8.10.2008 г., 13:40 ч.

Недовършени мисли 

  Поезия » Любовна
518 0 2

Родих те във мечтите си - наесен,
когато зимата почука на вратата.
И беше сам - ненужен, някак лесен,
дълбоко наранен - от красотата.

 

Обикнах те наужким - съжалявам.
Безцелно си се влюбих във очите
А после те изгубих - настоявам!
върни се тук при залеза в сълзите.

 

Но нямаше те есенно - напусна
покоят на мечтите ми по-чисти.
Защо ли те измислих? Да пропусна -
така и не довърших тези мисли...

© Станислава Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??