5.11.2009 г., 15:12 ч.

Неизбежно любовта си заминава... 

  Поезия » Любовна
759 0 7




Неизбежно любовта си заминава,
хванала страстта си под ръка.
Грозно скрива себе си в забрава
и скита в гаснеща мечта.
А спомнена - тежи жестоко
и пали клади от тъга.
Любовта си тръгва и остава
кървав белег у гръдта.

Не остави ли, не е горяла.
Не остави ли, не е била...









© Александър Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??