17.12.2019 г., 7:49 ч.

Неизживяна любов 

  Поезия » Любовна, Оди и поеми
1194 0 0

Виждаш ли влюбените гълъбчета как се поглеждат  и очите им ги издава че има между тях истинска любов и ето в тоя момент когато аз ги погледна осъзнавам че за нас това вече е невъзможно  няма да има  вече между нас поглед на обичащи се вече няма да има блясък в очите  няма да има за мен вече светлина в живота ми ти. Помрачи    душата ми и разби сърцето ми но само ако поискаш истински да съм пак аз в твойте прегръдки без да мисля ще се хвърля в огъня отново и отново  само поискай и ще получиш ела ти пак до мен ела нека нашето минало да продължи към светло бъдеще. Но ако ти се откажеш от нас  знай че ти си тоя който ми направи миналото незабравимо за което  ти благодаря.

© Алексия Радославова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??