3.12.2007 г., 10:06 ч.

Неизказано 

  Поезия » Любовна
545 0 2

Погледни ме,

погледни мъката, стаена в очите ми,

тази, пред която дори и думите замлъкват.

Не свеждй глава,

поеми отговорността поне веднъж,

сега е времето да бъдеш мъж.

Аз няма да крещя,

няма да обиждам,

нито ще те моля,

Само погледни в очите ми,

там е всичко неизказано.

Там ще видиш себе си,

такъв, какъвто ти реши да си.

Само погледни в очите ми,

а после, ако можеш, забрави...

© Илияна Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??