2.06.2018 г., 2:08 ч.

Нежен плам сърцето ми погали 

  Поезия » Любовна
556 5 11

Нежен плам сърцето ми погали

 

Да бе и ти, като свещта

с длани аз да те запаля

при мен да дойдеш през нощта

с устни дълго да те галя.

 

В този час така потаен

мислите ми само блян са.

Няма те, а в сън омаен

пари сладката ти липса.

 

Не искам да открия лек,

нека все да те сънувам.

А в погледа ти чер и мек

все искри да ти рисувам.

 

И щом тихо се огледа

зората в сънните води

в мен и в сянката ми бледа

отново да си само ти...

 

 

 

 

© Светла Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??