15.12.2007 г., 10:28 ч.

Нежен валс 

  Поезия » Любовна
795 0 29

 



Разцъфва утринно денят,
щом чуя топлия ти глас,
понасят ме орловите крила
и ме завъртат в нежен валс...

Политам. Въздухът сияещ
със топла ласка ме дарява.
Утихва вятърът ридаещ.
И птичи полет ме омайва.

Ухаят рози в късна зима,
нашепват, галят със листа.
Зеления килим разстила
Вълшебницата - Любовта.

По него стъпваме щастливи,
отпили глътка от негА,
с звезди искрящи във очите,
с души, преливащи от Доброта!

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??