22.12.2007 г., 0:43 ч.

Нежен зов 

  Поезия » Любовна
656 0 1
 

Нежен зов

 

Изстинала от влагата земя,

затоплена от сутрешно сияние -

обсипана от плахото страдание

на изоставена душа...

 

 

Мъглата е потънала в лъчи,

изпращащи лъжовна топлина

с невиждана греховна светлина,

навяваща щастлива самота.

 

Избягала от страшната картина -

в измислен свят на суета,

покрила с длани своите очи,

потънали  в сълзи и тъги...

 

Крещейки мили думи в тишината,

изтръпнала от студа на топлината -

загубила несъществуваща любов,

сбогува се със нежен зов.

© Бианка Тошева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??