13.10.2009 г., 21:19 ч.

Нежна душа 

  Поезия » Друга
586 0 2

Нежна душа...

 

 

Ту лоша,
ту добра, 
такава съм, нали така?!?
Момиче с морско-сини властващи очи,
момиче с най-различни тайни и мечти!
Такава съм, защо да отричам
и с други имена да се наричам?!?
Но запомни, че
който ме е зърнал,
с мечти се е обгърнал.
Който съм погледнала в очите,
се е слял със звездите.
На когото съм говорила,
път към рая съм отворила.

 

© Ивон Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??