Oct 13, 2009, 9:19 PM

Нежна душа 

  Poetry » Other
595 0 2

Нежна душа...

 

 

Ту лоша,
ту добра, 
такава съм, нали така?!?
Момиче с морско-сини властващи очи,
момиче с най-различни тайни и мечти!
Такава съм, защо да отричам
и с други имена да се наричам?!?
Но запомни, че
който ме е зърнал,
с мечти се е обгърнал.
Който съм погледнала в очите,
се е слял със звездите.
На когото съм говорила,
път към рая съм отворила.

 

© Ивон Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??