24.01.2006 г., 20:43 ч.

Нежна е нощта 

  Поезия
811 0 1
Как нежна е нощта,
Как тихо е навън,
Как нашите тела
Жадуват се дори насън!

Но аз съм тук, а ти си там,
Да бъдем заедно така и на успяхме,
Аз сама съм, ти пък сам,
А двама да сме – как силно го желахме!

© Бет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??