27.01.2014 г., 19:24 ч.

Нежна рана 

  Поезия » Любовна
446 0 1

Искам да съм някъде другаде. Със тебе.

Искам да съм ти истински потребна.

Искам във кръвта мъка да не тича

и накрай света все да те обичам.

 

Моля се за теб – да напуснеш мрака.

Моля се с копнеж плах да те дочакам.

Моля се за нас като за последно

и дано сърцето ми те познае, бедното.

 

Вярвам -  имаш път,  имам си пътека.

Вярвам, че звездата си сам гаси човека.

Вярвам любовта в мене ще остане

и ще ме боли като нежна рана.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздрав Нина!

    Всеки има Път! Много нежно стихотворение!
Предложения
: ??:??