16.01.2021 г., 21:23 ч.

Нежност 

  Поезия » Любовна
207 0 0

Нежност
 

Не искам във съня ми да се връщаш
и утрото да ми шепти с тъга,
всяка нощ във времето да връщаш - 
да ми припомня време, без следа.

 

Изтрити са големите копнежи
и други стават моите мечти.
Днес не правя стъпки в снежното,
днес съм себе си, а ти прости.

 

Всяко утре е по - далеч от тебе
и ако погледа назад обърнеш
една картина искам да си вземе...
Рисувана с гласа на моята нежност!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??