4.11.2007 г., 14:53 ч.

Нежност 

  Поезия » Любовна
1310 0 50

 

              
                      Нежна,
                      много нежна е нощта
                      в очакване
                      на нещо да се случи.
                      Месечина съм
                      в очите на сърна,
                      притихвам
                      във копнежа на кощута.

                      Полъхът
                      вълшебник стар
                      на зов
                      за нежност се притичва.
                      Месечината
                      превръща във сълза,
                      в съня ти
                      я търкулва за обичане.

                      Миг след
                      сбъднала се нежност
                      разпилявам се
                      във капчици роса.
                      Ще ме допие
                      утрото със обещание
                      да ме върне
                      пак в очите на сърна...

                    

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??