Нежността е цвете,
уви, увяхва лесно,
за теб твори поета,
душа към теб е честна.
Както слънцето изгрява
и чезне вън тъмата,
от мъка ме спасява
на ангел чистотата!
В облаците аз летя,
сърце жадува лъчи,
най-чудесна си в света,
моля те - ела и остани!
© Георги Всички права запазени