Nov 18, 2021, 7:48 AM

Нежността 

  Poetry » Love
593 0 0

Нежността е цвете,

уви, увяхва лесно,

за теб твори поета,

душа към теб е честна.

 

Както слънцето изгрява

и чезне вън тъмата,

от мъка ме спасява

на ангел чистотата!

 

В облаците аз летя,

сърце жадува лъчи,

най-чудесна си в света,

моля те - ела и остани!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??