15.03.2011 г., 21:29 ч.

Нека 

  Поезия » Гражданска
488 1 3

Нека Бог да прости греховете
на света ни, потънал в лъжи,
за да вземем отново в ръцете
пак съдбите си вместо пари.

Нека всеки помогне на беден,
който някъде страда без дом,
като му подари дар безценен –
стар, забравен в мазето кашон.

Нека Бог да прости греховете
на човека, забравил духа,
с който някога виждаше цвете,
вместо златна ненужна игла.

Нека всички да станем пак хора
в мир със своята майка земя
и ще чуем как нейната воля
възвестява нов шанс за света.

© Веселин Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Размисли ме този твои стих."Нека всички станем хора..."Нека!
  • Хубаво е! Дано да бъде така .
  • "Нека всички да станем пак хора
    в мир със своята майка земя"

    Това зависи само от нас! Актуално послание!
Предложения
: ??:??