26.09.2006 г., 16:03 ч.

Нека бъда! 

  Поезия
631 0 17

Любимата ти книга, нека бъда
която препрочиташ със любов,
В нозете ти пътека пред която
да коленичиш си готов!
Да бъда ласка във очите ти,
да си остана, тиха и добра,
със тях ме милвай винаги,
със порива на детска чистота,
поникнала във теб от обичта!
На устните ти, пеперудена усмивка
с крилца от обич,твоята любов,
да бъда онази святата целувка,
жадувана в безсънни нощи,
нежен зов...песен за живот!
В сърцето ти най-тънка струна,
от много обич в обич да трептя!
Душата ти с любов  да я обгърна,
на твоите гърди, доволна да заспя... 

 

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??