14.01.2008 г., 0:20 ч.

Нека бъде... потоп! 

  Поезия » Любовна
496 0 1
Позволи на потопа да глътне
насъбраните капчуци раздели!
Ураган от бедствия да тътне,
да не среща низ от предели!

Позволи на таз стихия да те докосва,
да разпилее всяка болка приспана…
Нека гледам как страданието просва
върху земята със сълзи постлана!

Прелази по изплаканите друми…
Налей си само чаша забрава…
Не лекуват само ласкави думи -
а чувства изригват със лава!

Природно бедствие сега настава!!
Протегни към мен душата си ранена…
Бързо, какво друго ни остава,
нека пропътуваме през таз Вселена…
  ~*~*~

Когато стискам силно твоята ръка…
Не ме е страх със теб да умра.

© Сиси Валентинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Силен и искрен стих!
    Поздравявам те!
Предложения
: ??:??