2.02.2011 г., 16:02 ч.

Нека бъдем... 

  Поезия » Гражданска
713 1 0

По време на война

те геройски живяха,

показаха ни слава

и горди песни изпяха...

 

Ние трябва да вземем

от тях поука и

в сегашните трудни

дни да не ни пука!

 

Да покажем сила

и възпитание и да

се преборим в

сегашното изпитание...

 

Като тях да бъдем,

както героите на

Велика България -

смели и много умели!

 

 

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??