5.05.2023 г., 9:27 ч.

Нека има повече летящи 

  Поезия » Любовна, Философска
445 0 2
 

Пътищата ни в един са сляти
и вървим го с ритъма Любовен.
Даже го летим крилати
в полет пълен с Обич и чаровен.

Там, където сме са само птиците
и онези, Влюбените, като нас -
Любовта е пътят към небето на човеците,
затова желая я на всички вас!

 

03.10.2022.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??