10.01.2008 г., 18:32 ч.

Нека се преборим! 

  Поезия
541 0 3

                 Нека се преборим!

Добрина, сърдечност, щедрост -

търсим и даряваме.

Откровение  и вярност -

безрезервно даваме.

Но понякога сме мрачни

и не осъзнаваме,

че  душите си прекрасни

неволно продаваме.

А нали са те богатството

и ефирно бдение.

Заслужава ли коварството

бяло озарение?

Нека се замислим истински,

нека се преборим!

За да станат дните приказки-

трябва да го сторим!

10.01.2007 година

Н.Басарова

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нека, Нати, много позитивизъм носи поезията ти!!!
  • Това ли е стихът, който очакваше да ти публикуват. Извинявай, че сега ти отговарям, но чак сега влизам в "Откровения". Снощи се опитах, но не можах да отворя сайта. Лек ден!
  • Хубав стих!
Предложения
: ??:??