Нека се преборим!
Добрина, сърдечност, щедрост -
търсим и даряваме.
Откровение и вярност -
безрезервно даваме.
Но понякога сме мрачни
и не осъзнаваме,
че душите си прекрасни
неволно продаваме.
А нали са те богатството
и ефирно бдение.
Заслужава ли коварството
бяло озарение?
Нека се замислим истински,
нека се преборим!
За да станат дните приказки-
трябва да го сторим!
10.01.2007 година
Н.Басарова
© Наташа Басарова All rights reserved.