3.03.2008 г., 16:16 ч.

... Нека Тя настигне мен... 

  Поезия » Гражданска
577 0 8

 

 

С кръв написах на стената

на безумното си паметно безделие:

„Аз съм българче, обичам...

като костенурка след Историята да тичам...”!

 

 

 

 

© Вечерница или Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??