Mar 3, 2008, 4:16 PM

... Нека Тя настигне мен... 

  Poetry » Civilian
575 0 8

 

 

С кръв написах на стената

на безумното си паметно безделие:

„Аз съм българче, обичам...

като костенурка след Историята да тичам...”!

 

 

 

 

© Вечерница или Зорница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??