3 mar 2008, 16:16

... Нека Тя настигне мен... 

  Poesía » Civil
574 0 8

 

 

С кръв написах на стената

на безумното си паметно безделие:

„Аз съм българче, обичам...

като костенурка след Историята да тичам...”!

 

 

 

 

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??