16.06.2007 г., 0:56 ч.

Нека запазим хубавите спомени и щастие!!!- 

  Поезия
2013 0 11
Свърши романтичната част,
ще спускаме завесите вече.
Какво повече има за показване,
какво още искате да гледате?

Светвайте лампите,
да се поклоним сега.
Ние нали театър играем пред вас -
само че в реално време, в действителността...

Живота си представяме накратко,
пиеси по години ние създадохме...
Какво, то лошото не е за показване...
Нека запазим хубавите спомени и щастие!!!

От видяното нека оставим частичка любов във сърцата си!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??