2.08.2019 г., 23:32 ч.

Нелепи съждения 

  Поезия » Друга
830 1 0

Родени с много мъка,

обичаме живота.

Дишаме тежко,

зажаднели за

покой.

 

Рицари сме живи

без духовна броня...

Творецът - пергамент

в задния ни

двор.

 

Житейски уравнения!

Пътища криволичат,

раждат и бодли.

И знаем, че времето

не е пари!

 

Защо душите ни -

в миговете неоценени

от нелепата първичност,

са толкова

празни?

 

02.08.2019

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??