Aug 2, 2019, 11:32 PM

Нелепи съждения 

  Poetry » Other
833 1 0

Родени с много мъка,

обичаме живота.

Дишаме тежко,

зажаднели за

покой.

 

Рицари сме живи

без духовна броня...

Творецът - пергамент

в задния ни

двор.

 

Житейски уравнения!

Пътища криволичат,

раждат и бодли.

И знаем, че времето

не е пари!

 

Защо душите ни -

в миговете неоценени

от нелепата първичност,

са толкова

празни?

 

02.08.2019

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??