22.08.2017 г., 10:30 ч.

Не ме разбирате? Разбирам ви. Прощавам. 

  Поезия » Философска, Друга
499 4 4

Не ме разбирате?

Разбирам Ви. Прощавам.

В неравноделен такт танцува моята душа...

Мъдрец е казал, че търпението се възнаграждава

и за това ви обещавам - ще търпя.

 

Не ме обичате?

Обичам Ви - заставен съм.

Да съм със Вас е моята съдба.

Очаквам си наградата, голямата

във свят във който властва Любовта.

 

Не ми говорите?

Мълчим. И само мислим.

Щурците свирят тихо във нощта.

Какво бих искал повече от Истината?

И как в тълпа от Вас успях да се загубя в Самота?

© Ангел Милев Всички права запазени

Посветено на всички мои приятели, с които така и не успяхме да намерим и заживеем в общ свят.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??