4.11.2011 г., 10:07 ч.

Неназован път 

  Поезия » Философска
523 0 8

Дали и той без обич страда,

или като отшелник остарява.

Дали на розите се радва,

или е полужив несретник.

 

Дали изплаква си очите,

или е камък твърд - столетник.

Дали приятел е на птиците,

или невидим е проклетник.

 

Не ще положи този свят на длан,

но носи в себе си надежда жива.

Кой път си ти - неназован?

Но знам, че иска аз да съм щастлива!

 

 

 

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??