4.04.2019 г., 10:09 ч.

Необуздана страст 

  Поезия » Друга
457 3 1

Когато вперя поглед
с тези изумрудени очи,
тлее огънят любовен
с нежен звън от върби.

Във вихъра се носеше
онзи любовен танц,
който събуждаше
необузданата ми страст.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??