31.07.2008 г., 7:01 ч.

НЕобяснение 

  Поезия
848 0 6
 

Спомени, с любов несбъднати,

от непреживяно наше лято.

Стонове, в нестраст изтръгнати

в тялото, със твоето неслято.

 

 

Шепоти, на глас неказани

в нощите, със теб несподелени.

Обич, свита в непоказване,

и желания неутолени.

 

 

Устни жадни, непотърсени,

мигове със грях незаредени.

Пак сърцето неразтърсено

в неочакване пулсира в мене.

© Велизар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??