Спомени, с любов несбъднати,
от непреживяно наше лято.
Стонове, в нестраст изтръгнати
в тялото, със твоето неслято.
Шепоти, на глас неказани
в нощите, със теб несподелени.
Обич, свита в непоказване,
и желания неутолени.
Устни жадни, непотърсени,
мигове със грях незаредени.
Пак сърцето неразтърсено
в неочакване пулсира в мене.
© Велизар All rights reserved.
Хареса ми!
Поздрави!!!