20.11.2011 г., 12:11 ч.

Неочаквана 

  Поезия » Друга
820 0 4

Ти ме повика
и аз дойдох.
Бях неочаквана,

но желана.
С бавни стъпки се изкачих,
летях с мечти,
вървях с уплаха.
Поспрях,
почудих се
и тръгнах...
Реших да спра
пред твоята врата,
преминах през катинара.
Сега съм тук!
Не съм измама!

© Пенка Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??