24.03.2021 г., 8:18 ч.

Неочаквана пролет 

  Поезия » Пейзажна
271 0 1

 

Неочаквана пролет

 

Толкоз много бели, бели

са салкъми нацъфтели...

 

Още макове червени –

там из нивите зелени...

 

И жълтурчета жълтеят –

Пролет, небесата пеят...

 

Птици се в простора реят –

с ветровете те живеят...

 

... А на мен, отново влюбен,

предстои́ ми избор труден!...

 

24.03.2021.

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??