Неочаквана пролет
Толкоз много бели, бели
са салкъми нацъфтели...
Още макове червени –
там из нивите зелени...
И жълтурчета жълтеят –
Пролет, небесата пеят...
Птици се в простора реят –
с ветровете те живеят...
... А на мен, отново влюбен,
предстои́ ми избор труден!...
24.03.2021.
© Коста Качев All rights reserved.