Н Е О Г Р А Н И Ч Е Н И В Ъ З М О Ж Н О С Т И
Твърдата,несъмнена Вяра във чудесата
ги дарява с виталност за реална възможност,
но,за да влезеш с размах на Господ в играта,
трябва да преодолееш редица от сложности.
Да вникнеш много на дълбоко във себе си,
следва работа,работа,работа,работа,
чрез която навлизаш в конкретна обсебеност,
променяща изцяло облика на житейския статус.
Преодолял до тука всичко това,
усещаш заредеността си с отдаденост
на кауза,която ти завладява ума
и за която с всеки миг по-жаден си.
Космичните Принципи навлизат в твоето съзнание,
което е подготвено вече с Вяра за Тях
и докато за другите все още рано е,
ти си напълно способен,да твориш Чудеса.
Не съм Този,когото всичките търсят,
а само неофициален Негов посредник,
Той съзнанието ми до болка разтърсва
и ръката ми движи по Негови маниери.
С помощта на Неговата Воля Непоклатима
химикалът ми галопира по белия лист
и утвърждава,че всичко е постижимо,
ако към Него Вярата вътре в тебе гори...
Всеки,който го искрено търси,
чрез Вярата си ще го намери,
ще усети Сакралното Му Присъствие,
ще отпаднат заблуди,илюзии и химери.
14.07.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Всички права запазени