4.02.2012 г., 0:35 ч.

Неонов сняг 

  Поезия » Философска
400 0 1

Пак сипе се неонов сняг,

небето озвездява,

политва кон ли огнегрив,

земята с плащ намята.

 

И сякаш скрива рай и ад,

рисуван, обругаван,

от птичи поглед - светъл, благ

на нимфа - бял килим постлан е.

 

А зимата с чаровен смях

превръща сълзи в бисер,

с писец открива моя свят -

там леден чай на топло пия.

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??