24.07.2006 г., 15:46 ч.

Неонова любов 

  Поезия
626 0 21
                         за теб!

Затвори очи...към твоето обичане
въздушно, прибавям цвят неонов
със пръски златни на мечтите !
Небе сапфирено преляло със звезди!
Потапям цялото обичане на твоите
и моите мисли нежни и въздушни...
Докосвам устните ти парещи
и гланцът нежен на желанието ти...
Запърхала красива пеперуда
на розов цвят и пие с обич нежност...
Проникваш в мен, а аз в душата ти,
с неоновите светлини на истиско обичане,
а там е чисто и красиво!
Отвори очи!
Неонова любов ти подарих!

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??