12.08.2011 г., 11:31 ч.

Неопитомена 

  Поезия » Любовна
775 0 3

Искаш усмивката ми
да носи уюта на дома,
но тя носи само огън.
Огъня на моята душа.

Искаш очите ми
да имат невинността
на дете, ала от тях
само похот лъха.

Искаш косите ми
да са стихнала река,
ала те са бурно море
с много цветове.

Желаеш чертите ми
да са утринна роса,
но те са гореща
лятна нощ.

Искаш да съм ти робиня,
в студения ти затвор да седя,
ала аз съм неопитомена.
Затворена ще умра...

© Апокалиптикс А Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??